Liverpool Bring Ondanks Nederlaag Tegen Tiental Inter, Score Monster to Monaco (7-1)

Sports

Liverpool and Bayern München zijn de eerste twee quarterfinalists in this edition of the Champions League.

Woensdag: Real Madrid-PSG and Manchester City-Sporting

Bayern Munich is playing for the 20th year of the Champions League period and staat daarmee op eenzame hoogte in Europe. Liverpool er voor vierde keer at de laatste vijf jaar bij on stage de beslissende van het miljoenenbal.

Woensdag mag Real Madrid is aiming for Barcelona’s goal for the age of 18. And moet het wel en 1-0 nederlaag zien went to Paris Saint-Germain. Dat Manchester City in the quarter-finals that staat al zo also went 5-0 against Sporting in Lisbon.

Die twee duel staan ​​woensdag is on het liveblog.

PSV and Excelsior reach the semifinals of KNVB-beker vrouwen

Maar de pass van Desiree van Lunteren voorafgaand aan de 2-0 van de PSV-vrouwen tegen Feyenoord is zó mooi, dat die afronding er helemaal niet meer toe deed.

Van Lunteren gaf PSV met haar hoogstandje een ferme duw in de juiste richting, op weg naar een uiteindelijke 4-0 zege en een plek in the KNVB-beker semifinal final.

Maandag plaatste ADO Den Haag zich al, Woensdag Staat Meet FC Twente-Ajax de laatste quartfinale in the menu.

Verslag: Liverpool bring ondanks nederlaag tegen tiental Inter

Different substances and contacts? Heel even leek de niet meer verwachte comeback van Internazionale op bezoek bij Liverpool er te comment, in the final de achtste van de Champions League. Een minuut of twee, na een prachtgoal van Inter-spits Lautaro Martínez.

Maar toen boorde Martínez ‘aanvalsmaatje Alexis Sánchez alle Italiananse hoop de grond in, door op domme wijze zijn tweede gele kaart te pakken. Liverpool played against a time where the Nerazzurri won against Nederlaag 1-0, dankzij from 2-0 against Milan who won against the quarter-finals.

Rev: Bayern Vernedert Salzburg

Bayern München heeft zich kinderlijk eenvoudig geplaatst voor de Champions League quarter-finals. Voor eigen publiek vernederde de Duitse champioen Red Bull Salzburg door meets maar liefst 7-1 te winnen.

Robert Lewandowski scored 23 minutes and a hat-trick in binnen de eerste, waardoor de Poolse spit Sebastien Haller voorbij also top scorer in the Champions League. On top of Lewandowski’s goal, dit seizoen al twaalf keer gescoord hoogste clubniveau Europe, Ajax-spits Haller staat op elf goal.

LIV-INT | AFGELOPEN

The international win against Anfield, maar de 1-0 was not genoeg voor de Champions League quarter-finals. Liverpool stoot door naar de laatste acht.

EINDSTAND: Liverpool 0-1 International (duel 2-0)

LIV-INT | 90’+ 2 Vidal voorkomt 1-1

Hij krijgt de bal op een meter from vijf van het Italiaanse doel, maar ziet zijn inzet op het laatste moment geblokt worden door de inglijdende Arturo Vidal, die zijn ploeg zo in de wedstrijd houdt.

Liverpool 0-1 International (Eerste 2-0)

LIV-INT | 89 ‘Nog geen slotoffensief titental Inter

De tijd zit er bijna op at Liverpool. Inter heeft maar een goal nog om een ​​verlenging af te dwingen, maar daar ziet het niet echt naar uit. Het tiental ontbeert de kracht om een ​​vuist te maken tegen de defensie meets Virgil van Dijk also rots in branding.

Van Dijk zorgde zojuist zelfs for een hoogtepunt meet een prachtige dieptepass met de buitenkant van de voet op Andy Robertson.

Liverpool 0-1 International (Eerste 2-0)

BAY-RBS | AFGELOPEN

Arbitrator Clément Turpin heeft clementie voor de Oostenrijkse kampioen en telt geen blessuretijd bij. Het blijft 7-1 in Munich and so are Bayern de eerste Champions League quarter-finalists.

EINDSTAND: Bayern München 7-1 Red Bull Salzburg (eerste duel 1-1)