Dwayne Johnson [The Rock] debütál a DC-ben a hősök sora ellen a “Black Adam” első előzetesében

News, Entertaiment

Végre megjelent a “Black Adam” régóta várt első előzetese. A trailerben a főszereplő, akit Dwayne Johnson, azaz The Rock alakít, a JSA-tagokkal néz szembe Black Adamként.

black adam online,estreno black adam españa,black adam quien es,fecha estreno black adam,black adam release date,cuevana,cuando sale black adam,black adam netflix,cuando se estrena black adam,adam sandler,spiderman,black adam tráiler,black adam vs shazam,dr fate,black adam es bueno o malo,repelis,black adam estreno,trailer black adam español,película black adam,black adam comic,marvel

Black Adam -2022] Teljes Filmek Online ingyenes Magyarul nézd ingyen!

NEZZE!] TOP GUN: MAVERICK TELJES FILMEK 2022 MAGYARUL UHD 4K Bluray 

NEZZÉ~ A HALLOWEEN VÉGET ÉR TELJES FILMEK 2022 MAGYARUL 1080P HD

NEZZE’K]} A X-MEN APOKALIPSZIS VÉGET ÉR TELJES FILMEK 2022 MAGYARUL 1080P HD

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A JSA debütált az ezüstvásznon, Aldis Hodge a hős Hawkman, Pierce Brosnan pedig a barátságos ezüstróka, Dr. Fate, Quintessa Swindell és Noah Centineo pedig a Justice Society, a Cyclone és az Atom Smasher fiatalabb tagjaiként.

 

A trailer átfogóbb képet ad arról, hogy mit kínál az utolsó előzetes, így a rajongók teljes pompájában láthatják Hodge-ot, mint Hawkman alteregóját a Carter Hallból, és közelebbről is megnézhetik, hogyan működik a JSA csapatként.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sarah Shahit is megválasztották Adrianna Tomaz szerepére, akit Fekete Ádám szeret a képregényekben, valamint egy nőt, aki olyan hatalmat kapott, amely lehetővé teszi számára, hogy irányítsa a természet erőit. James Cusati-Moyer és Marwan Kenzari is feltűnik a Fekete Ádámban jelenleg ismeretlen szerepekben.

 

A “Fekete Ádámot” Adam Sztykiel, Rory Haines és Sohrab Noshirvani írta, a rendező pedig Jaume-Collet Serra, aki Johnsonnal dolgozott a Dzsungel körút című Disney-filmjén. A főszerep mellett Johnson ügyvezető producerként is dolgozott a filmben Walter Hamada, Eric McLeod és Scott Sheldon mellett.

NEZZE!] AHOL A FOLYAMI RÁKOK ÉNEKELNEK TELJES FILMEK 2022 MAGYARUL 1080P HD
NEZZE! KING – EGY KIS OROSZLÁN NAGY KALANDJA TELJES FILMEK 2022 MAGYARUL 1080P HD
NEZZE!] MOSOLYOGJ TELJES FILMEK 2022 MAGYARUL 1080P HD
NEZZE!] Beugró a Paradicsomba TELJES FILMEK 2022 MAGYARUL 1080P HD UHD

 

A rajongók ezúttal Serra „Fekete Ádám”-ját várhatják, mint a családbarát Disney-klasszikusnál sokkal aljasabb adaptációt. Folytatva annak elmagyarázását, hogy a világnak több emberre van szüksége a fekete és a fehér közötti szürke területen, úgy tűnik, hogy Black Adam Johnson itt van. A “Black Adam” október 21-én jelenik meg.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .